Kras

Dorina Ledena -Чоколадо

МКД 48.00 МКД 39.00 МКД 9.00

додади


Kras Dorina Ledena -Полнето млечно Чоколадо
100 грама
ЧОКОЛАДО МЛЕЧНО СО 47% ПОЛНЕЊЕ СО МЕНТОЛ АРОМА.

Шифра: 2112

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: