Димено ребро

МКД 399.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Производот е достапен само за испорака во Скопје!
Димено ребро

Шифра: 5938

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: