Kras

Elite-Темно Чоколадо со бадем

МКД 54.00

додади


Evropa Elite-Темно Чоколадо со бадем
85 грама
ТЕМНО ЧОКОЛАДО СО БАДЕМ, СОДРЖИ ТРАГИ ОД МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ, БАДЕМ И ЛЕШНИК.

Шифра: 27710

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: