Evropa

Elite-Темно Чоколадо

МКД 54.00

додади


Evropa Elite-Темно Чоколадо
85 грама
ТЕМНО ЧОКОЛАДО КОЕ СОДРЖИ КАКАО 75%. МОЖЕ ДА СОДРЖИ ТРАГИ ОД МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ, БАДЕМ И ЛЕШНИК.

Шифра: 26857

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: