ЕХО САВЕКС РОЈАЛ ОРХИДЕЈА 2кг

МКД 165.00 МКД 149.00 МКД 16.00

додади


СИНТЕТИЧКИ ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТА. СЕ КОРИСТИ ЗА МАШИНСКО И РАЧНО ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТА. СО МИРИСНА НОТА НА ОРХИДЕЈА.

Шифра: 31374

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: