ЖИЦА ВИЛЕДА 2/1

МКД 123.00 МКД 122.00 МКД 1.00

додади


МЕТАЛНА СПИРУЛНА ЖИЦА ЗА САДОВИ ( 3 ПАРЧИЊА) КОЈА ПОМАГА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ТВРДОКОРНИ НЕЧИСТОТИИ.

Шифра: 2737

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: