Одбери Здрава храна категорија:

 

Страни:

12
21 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
Nestle Nesquik-Житни топчиња
Nestle Nesquik-Житни топчиња

МКД 239.00

Nestlе Corn flakes-Корнфлекс
Nestle
Nestlе Corn flakes-Корнфлекс

МКД 129.00

Rice Cakes-7 Супер семиња
Rice Cakes-7 Супер семиња

МКД 35.00

Rice Cakes-Млечно Чоколадо
Rice Cakes-Млечно Чоколадо

МКД 69.00

Rice Cakes-Темно Чоколадо
Rice Cakes-Темно Чоколадо

МКД 69.00

Rice Cakes-Хималајска сол
Rice Cakes-Хималајска сол

МКД 35.00

ЈАВОРОВ СИРУП СТАКЛО 250мл
ЈАВОРОВ СИРУП СТАКЛО 250мл

МКД 426.00

АГРОФИЛА СЕМКИ ОД ТИКВА  250гр
АГРОФИЛА СЕМКИ ОД ТИКВА 250гр

МКД 99.00

БИОНА БУНГУР 500гр
БИОНА БУНГУР 500гр

МКД 80.00

БИОНА ОВЕСНИ ТРИЦИ 500гр
БИОНА ОВЕСНИ ТРИЦИ 500гр

МКД 92.00

ВИТАЛИА БРАШНО Р'ЖАНО 500г
Vitalia
ВИТАЛИА БРАШНО Р'ЖАНО 500г

МКД 46.00

ВИТАЛИА СЕМЕ ОД ЧИА 250гр
Vitalia
ВИТАЛИА СЕМЕ ОД ЧИА 250гр

МКД 189.00

МАСЛО БИО ПЛАНЕТЕ ОД КОКОС 200
МАСЛО БИО ПЛАНЕТЕ ОД КОКОС 200

МКД 288.00

МАСЛО БИО ПЛАНЕТЕ ОД КОКОС 400
МАСЛО БИО ПЛАНЕТЕ ОД КОКОС 400

МКД 548.00

МАСЛО БИО ПЛАНЕТЕ ОД ЛЕН
МАСЛО БИО ПЛАНЕТЕ ОД ЛЕН

МКД 325.00

МАСЛО БИО ПЛАНЕТЕ ОД МАСЛИНКИ
МАСЛО БИО ПЛАНЕТЕ ОД МАСЛИНКИ

МКД 560.00

СОЈА ТРОШКИ ВИТАЛИА 150г
Vitalia
СОЈА ТРОШКИ ВИТАЛИА 150г

МКД 20.00

СОЈА ТРОШКИ ВИТАЛИА 300г
Vitalia
СОЈА ТРОШКИ ВИТАЛИА 300г

МКД 37.00

СОЈА ШНИЦЛИ ВИТАЛИА 200гр
Vitalia
СОЈА ШНИЦЛИ ВИТАЛИА 200гр

МКД 40.00

СОИНО МЛЕКО 10 ВИТАМ.ВИТАЛИА
Vitalia
СОИНО МЛЕКО 10 ВИТАМ.ВИТАЛИА

МКД 149.00

 

Страни:

12