Bravo caffe Premium-Кафе

МКД 45.00 МКД 42.00 МКД 3.00

додади


Bravo caffe Premium-Кафе
100 грама
ПЕЧЕНО МЕЛЕНО КАФЕ 100%, СЕ ПРЕПОРАЧУВА ДА СЕ ЧУВА ВО ЗАТВОРЕН САД.

Шифра: 15411

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: