Bravo caffe Classic-Кафе

МКД 179.00 МКД 159.00 МКД 20.00

додади


Bravo caffe Classic -Кафе
500 грама
МЕШАВИНА ОД РИО МИНАС, ШЕРИ И ЈАВА КАФЕ, СЕ ПРЕПОРАЧУВА ДА СЕ ЧУВА ВО ЗАТВОРЕН САД.

Шифра: 16180

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: