EkoSharr-EDAMER-Кашкавал

МКД 323.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.EkoSharr-EDAMER-Кашкавал
40% млечна масленост

Шифра: 2745

Производот се продава на мерење.

Пакување: 1000 грамаСподели на социјалните мрежи: