Milkana Edamer-Кашкавал

МКД 375.00 МКД 289.00 МКД 86.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Milkana Edamer-Кашкавал
40% млечна масленост

Шифра: 1686

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: