Paladin - Кашкавал Edamer

МКД 339.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Paladin
Кашкавал Edamer
40% млечна масленост
Рефус 1 килограм

Шифра: 139

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: