Eko Sharr - Кравји Кашкавал

МКД 373.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Eko Sharr
Кравји Кашкавал Шарски
Вак. 1kg

Шифра: 376

Производот се продава на мерење.

Пакување: 500.00 грамаСподели на социјалните мрежи: