Livada-Кашкавал

МКД 550.00 МКД 469.00 МКД 81.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Livada-Кашкавал
45% млечна масленост

Шифра: 1291

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: