Eko Sharr - Мешан Кашкавал

МКД 398.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Eko Sharr
Мешан кашкавал Шарски
Вак. 1 килограм

Шифра: 346

Производот се продава на мерење.

Пакување: 500.00 грамаСподели на социјалните мрежи: