Eko Sharr - Овчи кашкавал

МКД 485.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Eko Sharr
Овчи кашкавал Шарски
Вак. 1 килограм

Шифра: 279

Производот се продава на мерење.

Пакување: 500.00 грамаСподели на социјалните мрежи: