ПОЛИМАРК

КЕЧАП ПОЛИМАРК ПИЦА 1л

МКД 109.00 МКД 99.00 МКД 10.00

додади


КЕЧАП ПИЦА,НАПРАВЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ИТАЛИЈАНСКИ ДОМАТИ, СОДРЖИ И ЦЕЛЕР, НЕ СОДРЖИ ГЛУТЕН.

Шифра: 15478

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: