КОЛБАС МАКЕ. ТЕНОК ПКБ 450 гр

МКД 99.00

додади


КОЛБАС МАКЕ. ТЕНОК ПКБ ПОЛУТРАЕН-ГРУБО ИСИТНЕТ БАРЕН КОЛБАС-СРОДЕН ВИД СОСТОЈКИ:СВИНСКО И ГОВЕДСКО МЕСО II КАТ. 80% ВОДА,КОМПИРОВ СКРОБ,РЕГУЛАТОР НА КИСЕЛОСТ Е326,ГОТВАРСКА СОЛ,КОНЗЕРВАНС Е250,СОИН ПРОТЕИН,ДЕКСТПОЗА(ГРОЗДОВ ШЕЌЕР),ПОЈАЧУВАЧ НА ВКУС 621,ЗГУСНУВАЧ Е415/Е407а, ЕМУЛАТОР Е450,Е451, АНТИОКСИДАНТ,ЗАЦИН И ЕКСТРАТИ НА ЗАЧИН,БОЈА Е120. СОДРЖИНА НА ПРОТЕИНИ ОД МЕСО МИН.11%. ПРОИЗВОДОТ Е ТЕРМИЧКИ ТРЕТИРАН И СПРЕМЕН ЗА ДИРЕКТНА КОНСУМАЦИЈА, МОЖЕ ДА СЕ ПРЖИ ИЛИ ПЕЧЕ. ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ОД 0 ДО +4 C
НЕТО КОЛИЧИНА 450 гр

Шифра: 31877

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: