Colgate

КОЛГЕЈТ СУПЕР ФРЕШ 100мл

МКД 69.00

додади


МЕДИЦИНСКИ ПРЕПОРАЧАНА ПАСТА КОЈА СОДРЖИ АКТИВНИ МИКРО КРИСТАЛИ ЗА ЧИСТЕЊЕ И ПОЛИРАЊЕ НА ЗАБИТЕ. ГО ОСВЕЖУВА ЗДИВОТ. ПРОДИРА И ДО ТЕШКО ДОСТАПНИ МЕСТА ПОМЕЃУ ЗАБИТЕ. ГИ ОТСТРАНУВА МИКРОБИТЕ.

Шифра: 9505

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: