ПОДРАВКА

Podravka - Корнишон 680g

МКД 68.00 МКД 55.00 МКД 13.00

додади


ПРОИЗВЕДЕН Е ОД ОДБРАНИ ВИДОВИ НА КРАСТАВИЦИ, КОИ ИМААТ ПРИЈАТЕН ВКУС, СПЕЦИФИЧНА АРОМА, БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ.

Шифра: 10115

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: