7 Days

КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС ДАБЛ

МКД 30.00

додади


КРОАСАН ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАН, ПОЛНЕТ СО КОМБИНАЦИЈА ОД ДВА ФИЛА - КАКАО И ВАНИЛА.

Шифра: 31902

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: