7 Days

КРОАСАН 7ДЕЈС СУПЕР МАКС КАКАО

МКД 30.00

додади


КРОАСАН ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАН, ПОЛНЕТ СО ФИЛ ОД ЧОКОЛАДНО КАКАО.

Шифра: 31903

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: