КРПА ВИЛЕДА 3/1

МКД 135.00 МКД 95.00 МКД 40.00

додади


СУНЃЕРАСТА КРПА, ОДЛИЧНО Е ВПИВЛИВА, АПСОРБИРА ПОВЕЌЕ ОД 100МЛ ТЕЧНОСТ. СЕ КОРИСТИ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА.

Шифра: 2746

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: