КРПА УНИВЕРЗАЛНА ЦЕМОС 3/1

МКД 39.00 МКД 36.00 МКД 3.00

додади


СУНЃЕРАСТА КРПА (3 ПАРЧИЊА), ОДЛИЧНО Е ВПИВЛИВА, АПСОРБИРА ПОВЕЌЕ ОД 100МЛ ТЕЧНОСТ. СЕ КОРИСТИ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА.

Шифра: 25106

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: