ЛОКУМ ЕВРОПА СО ОРЕВИ 400гр

МКД 85.00 МКД 69.00 МКД 16.00

додади


ТРАДИЦИОНАЛЕН ДЕСЕРТ ОД ШЕЌЕР, СКРОБ, ЛИМОНСКА КИСЕЛИНА И АРОМА. МОЖЕ ДА СОДРЖИ ТРАГИ ОД ОРЕВИ.

Шифра: 16187

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: