Одбери Пекара категорија:

 

Страни:

12
36 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
Frikom- Подлога за пица 200gr
Frikom- Подлога за пица 200gr

МКД 25.00

TOAST CLASSIC - ЛЕБ 500гр
TOAST CLASSIC - ЛЕБ 500гр

МКД 35.00

БАГЕТ БЕЛ
БАГЕТ БЕЛ

МКД 26.00

Багет Интегрален
Багет Интегрален

МКД 29.00

Багет Пченкарен
Багет Пченкарен

МКД 29.00

Багет со лук и магдонос
Багет со лук и магдонос

МКД 29.00

Багет со маслинка
Багет со маслинка

МКД 29.00

Екмек леб 420gr
Екмек леб 420gr

МКД 29.00

Жито Лукс-Леб Интегрален
ЖИТО ЛУКС
Жито Лукс-Леб Интегрален

МКД 36.00

Жито Лукс-Млечен леб Пченкарен
ЖИТО ЛУКС
Жито Лукс-Млечен леб Пченкарен

МКД 36.00

Жито Лукс-Пченичен Леб
ЖИТО ЛУКС
Жито Лукс-Пченичен Леб

МКД 36.00

Жито Лукс-Пченичен леб Бел
ЖИТО ЛУКС
Жито Лукс-Пченичен леб Бел

МКД 36.00

Жито Лукс-Пченкарен леб со `рж
ЖИТО ЛУКС
Жито Лукс-Пченкарен леб со `рж

МКД 36.00

ЛЕБ ДИМЕ БЕЛ ВИКЕНД 470гр
ЛЕБ ДИМЕ БЕЛ ВИКЕНД 470гр

МКД 23.00

ЛЕБ ДИМЕ БЕЛ ВИКЕНД НА ПАРЧ.4
ЛЕБ ДИМЕ БЕЛ ВИКЕНД НА ПАРЧ.4

МКД 26.00

ЛЕБ ДИМЕ ДОМАШЕН РОЛ.500гр
ЛЕБ ДИМЕ ДОМАШЕН РОЛ.500гр

МКД 23.00

ЛЕБ ДИМЕ ИНТЕГ.НА ПАРЧЕ 500гр
ЛЕБ ДИМЕ ИНТЕГ.НА ПАРЧЕ 500гр

МКД 30.00

ЛЕБ ДИМЕ ИНТЕГРАЛЕН 500гр
ЛЕБ ДИМЕ ИНТЕГРАЛЕН 500гр

МКД 26.00

ЛЕБ ДИМЕ Р'ЖАН НА ПАР.500гр
ЛЕБ ДИМЕ Р'ЖАН НА ПАР.500гр

МКД 35.00

ЛЕБ Ж.ЛУКС БЕЛ ВИКЕНД СЕЦКАН
ЖИТО ЛУКС
ЛЕБ Ж.ЛУКС БЕЛ ВИКЕНД СЕЦКАН

МКД 27.00

 

Страни:

12