Лесковачка мучкалица

МКД 450.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Производот е достапен само за испорака во Скопје!
Лесковачка мучкалица
состав:Свинско месо,пипер благ,кромид,морков,домати,сол,масло,зачин.

Шифра: 2470

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: