МАЈОНЕЗ ДИЈАМАНТ 100мл

МКД 18.00

додади


Состав: масло од сончоглед 78%, вода, жолчки од јајце 6,5%, сенф (вода, семе од бел синап, оцет, шеќер, кујнска сол), оцет, готварска сол, шеќер, регулатор на киселост (млечна киселина, лимонска киселина, згуснувач (гиар гуми за џвакање, натриум алгинат), арома агенти, антиоксиданти (аскорбил палмитат) Може да содржат траги од млеко.
Да се чува на 5 ° C до 10 ° C. По отварање да се чува во фрижидер.

Шифра: 5667

Производот се продава на парче.



Сподели на социјалните мрежи: