МАСЛ.МАС.АЛЕК.ЕКС.ВИРЏИН 500мл

МКД 319.00 МКД 239.00 МКД 80.00

додади


МАСЛИНОВО МАСЛО ДОБИЕНО ОД ПРЕРАБОТКА НА МАСЛИНОВО ПОМАС МАСЛО И МАСЛА ДОБИЕНИ ДИРЕКНО ОД МАСЛИНКИ. НЕ СОДРЖИ ПРОТЕИНИ, ЈАГЛЕХИДРАТИ, ШЕЌЕР И СОЛ.

Шифра: 10303

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: