Мое Колаче - Чајно пециво 300g

МКД 67.00 МКД 36.00 МКД 31.00

додади


Мое Колаче
Чајно пециво со вкус на путер. Производот содржи глутен. Да се чува на ладно и суво место.
300 грама

Шифра: 14700

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: