Pionir

МОНИ ОРИЗ ПИОНИР 150г

МКД 44.00 МКД 38.00 МКД 6.00

додади


КАКАО КРЕМ ПРОИЗВОД СО ПРЕРАБОТЕН ОРИЗ. МОЖЕ ДА СОДРЖИ ТРАГИ ОД ЛЕШНИК И ГЛУТЕН.

Шифра: 14624

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: