Pionir

МОНИ ОРИЗ ПИОНИР 75гр

МКД 22.00 МКД 19.00 МКД 3.00

додади


КАКАО КРЕМ ПРОИЗВОД СО ПРЕРАБОТЕН ОРИЗ. МОЖЕ ДА СОДРЖИ ТРАГИ ОД ЛЕШНИК И ГЛУТЕН.

Шифра: 14623

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: