Свинско свежо месо

10 продукти во оваа категорија, се прикажуваат продукти 1 до 10.
Свинска Кременадла -Свежо месо
Свинска Кременадла -Свежо месо

МКД 269.00

Свинска Кртина Плешка
Свинска Кртина Плешка

МКД 319.00

Свински Бут Без Коска
Свински Бут Без Коска

МКД 329.00

Свински Бут Шол-Свежо месо
Свински Бут Шол-Свежо месо

МКД 349.00

Свински врат со коска - Свежо
Свински врат со коска - Свежо

МКД 249.00

Свински Пафлак-Свежо месо
Свински Пафлак-Свежо месо

МКД 285.00

Свински Увијач-Свежо месо
Свински Увијач-Свежо месо

МКД 425.00

Свинско Каре-Свежо месо
Свинско Каре-Свежо месо

МКД 379.00

Свинско Ребро - Свежо месо
Свинско Ребро - Свежо месо

МКД 279.00

Свинско Филе-Свежо месо
Свинско Филе-Свежо месо

МКД 389.00