Одбери Месара категорија:

17 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 17.
Cekin-Копан со надкопан свеж
Cekin-Копан со надкопан свеж

МКД 179.00

Cekin-Пилешки стек Свежо месо
Cekin-Пилешки стек Свежо месо

МКД 325.00

PP-Копан со надкопан свеж440gr
perutnina ptuj
PP-Копан со надкопан свеж440gr

МКД 94.00

Попуст
PP-Пилешки копан свеж 500gr
perutnina ptuj
PP-Пилешки копан свеж 500gr

МКД 109.00 МКД 99.00 МКД 10.00

PP-Пилешко филе свежо 420gr
perutnina ptuj
PP-Пилешко филе свежо 420gr

МКД 169.00

Јунешка кртина Плешка
Јунешка кртина Плешка

МКД 379.00

Јунешки Бут Без коска
Јунешки Бут Без коска

МКД 435.00

Издробено мешано свежо месо
Издробено мешано свежо месо

МКД 209.00

Акција
Свинска Кртина Плешка
Свинска Кртина Плешка

МКД 269.00 МКД 259.00 МКД 10.00

Акција
Свински Бут Без Коска
Свински Бут Без Коска

МКД 285.00 МКД 269.00 МКД 16.00

Акција
Свински Бут Шол-Свежо месо
Свински Бут Шол-Свежо месо

МКД 339.00 МКД 315.00 МКД 24.00

Акција
Свински врат со коска
Свински врат со коска

МКД 229.00 МКД 219.00 МКД 10.00

Акција
Свински Кременадла-Свежо месо
Свински Кременадла-Свежо месо

МКД 249.00 МКД 239.00 МКД 10.00

Акција
Свински Пафлак-Свежо месо
Свински Пафлак-Свежо месо

МКД 255.00 МКД 245.00 МКД 10.00

Акција
Свински Филе-Свежо месо
Свински Филе-Свежо месо

МКД 389.00 МКД 369.00 МКД 20.00

Акција
Свинско Каре-Свежо месо
Свинско Каре-Свежо месо

МКД 389.00 МКД 359.00 МКД 30.00

Акција
Свинско Ребро-Свежо месо
Свинско Ребро-Свежо месо

МКД 249.00 МКД 239.00 МКД 10.00