Одбери Млеко, јогурт, кисело млеко категорија:

 

Страни:

1234
63 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
'Z Bregov -Кефир 3,5 % мм
'Z Bregov -Кефир 3,5 % мм

МКД 25.00

'Z Bregov-Цврст Јогурт 3,2% мм
'Z Bregov-Цврст Јогурт 3,2% мм

МКД 59.00

Sutas-Чоколадно млеко 180ml
Sutas-Чоколадно млеко 180ml

МКД 23.00

ZBREGOV  - Млеко + калциум 2l
ZBREGOV - Млеко + калциум 2l

МКД 89.00

ЈОГУРТ БАЛАНС 0.180мл
ЈОГУРТ БАЛАНС 0.180мл

МКД 15.00

ЈОГУРТ БАЛАНС ИМБ 500мл
ЈОГУРТ БАЛАНС ИМБ 500мл

МКД 38.00

ЈОГУРТ БАЛАНС+ 1% 250мл
ЈОГУРТ БАЛАНС+ 1% 250мл

МКД 22.00

ЈОГУРТ БИТОЛСКИ ЛАЈТ 1% 950мл
ЈОГУРТ БИТОЛСКИ ЛАЈТ 1% 950мл

МКД 48.00

Попуст
ЈОГУРТ БУЧЕН 1л
БУЧЕН КОЗЈАК
ЈОГУРТ БУЧЕН 1л

МКД 53.00 МКД 52.00 МКД 1.00

ЈОГУРТ ЗБРЕГОВ 0.9% 1л
ЈОГУРТ ЗБРЕГОВ 0.9% 1л

МКД 54.00

ЈОГУРТ ЗБРЕГОВ 2.8% 1.75л
ЈОГУРТ ЗБРЕГОВ 2.8% 1.75л

МКД 99.00

ЈОГУРТ ЗБРЕГОВ 2.8% 1л
ЈОГУРТ ЗБРЕГОВ 2.8% 1л

МКД 57.00

Попуст
Јогурт Здравје - Benefit 1l
Јогурт Здравје - Benefit 1l

МКД 59.00 МКД 55.00 МКД 4.00

ЈОГУРТ ИМБ 2.8% 180мл
ЈОГУРТ ИМБ 2.8% 180мл

МКД 12.00

ЈОГУРТ ИМБ 2.8%1.5л
ЈОГУРТ ИМБ 2.8%1.5л

МКД 79.00

ЈОГУРТ ИМБ 2.8%1л
ЈОГУРТ ИМБ 2.8%1л

МКД 55.00

ЈОГУРТ ИМБ БАЛАНС 1л
ЈОГУРТ ИМБ БАЛАНС 1л

МКД 58.00

Акција
ЈОГУРТ СУТАШ 3.0% 1л
СУТАШ
ЈОГУРТ СУТАШ 3.0% 1л

МКД 55.00 МКД 49.00 МКД 6.00

ЈОГУРТ ШИПКА 1% 1л
ЈОГУРТ ШИПКА 1% 1л

МКД 50.00

ЈОГУРТ ШИПКА 2.8% 1л
ЈОГУРТ ШИПКА 2.8% 1л

МКД 52.00

 

Страни:

1234