Nectar - Мармалад јагода 700g

МКД 129.00 МКД 105.00 МКД 24.00

додади


Nectar
Мармалад од јагода
Произведено од каша од јагода, без конзерванси.
700 грама

Шифра: 28464

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: