Ornel

Ornel Violet-Омекнувач

МКД 289.00 МКД 239.00 МКД 50.00

додади


Ornel Violet-Омекнувач
3 литри
ОМЕКНУВАЧ КОЈ Е ЗБОГАТЕН СО МИРИСНА НОТА НА БИЛКИ И ОВОШЈЕ, И ДАВА НЕЖНОСТ И МЕКОСТ НА АЛИШТАТА.

Шифра: 17638

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: