ОЦЕТ АКВА ЈАБОЛКОВ 1л

МКД 25.00

додади


ПРОИЗВЕДЕН ОД ЧИСТО ЈАБОЛКОВО ВИНО, СЕ КОРИСТИ ВО НАЈРАЗНОВИДНИ ЈАДЕЊА, САЛАТИ.

Шифра: 20764

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: