ОЦЕТ АКВА ВИНСКИ 1л

МКД 24.00

додади


ПРОИЗВЕДЕН ОД ПРИРОДНА ФЕРМЕНТАЦИЈА НА КВАЛИЕТНО ЦРНО ВИНО, СЕ КОРИСТИ ЗА СИТЕ ВИДОВИ НА ЈАДЕЊА, ПРИПРЕМА НА САЛАТИ.

Шифра: 20763

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: