Одбери Овошни јогурти, пудинзи категорија:

20 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
Ehrmann grand dessert-Чоколадо
Ehrmann grand dessert-Чоколадо

МКД 33.00

ЕРМАН ЈОГИНОС ВИШ&МАЛИНА 0.1%
ЕРМАН ЈОГИНОС ВИШ&МАЛИНА 0.1%

МКД 15.00

МОНТЕ МЛЕЧЕН БАР ЧОКО 29гр
МОНТЕ МЛЕЧЕН БАР ЧОКО 29гр

МКД 24.00

ОВОШ.ЈОГУРТ ЈОГОБ.150г
ОВОШ.ЈОГУРТ ЈОГОБ.150г

МКД 25.00

ОВОШ.ЈОГУРТ ЈОГОБ.БОРОВ&ВИШНА
ОВОШ.ЈОГУРТ ЈОГОБ.БОРОВ&ВИШНА

МКД 29.00

Попуст
ОВОШ.ЈОГУРТ ЈОГОБ.КЛАСИК 400г
ОВОШ.ЈОГУРТ ЈОГОБ.КЛАСИК 400г

МКД 64.00 МКД 56.00 МКД 8.00

ОВОШ.ЈОГУРТ ФИТ ФРАНКЕН.500гр
ОВОШ.ЈОГУРТ ФИТ ФРАНКЕН.500гр

МКД 52.00

ОВОШ.ЈОГУРТ ХУПТРИК ЈАГОДА 40
ОВОШ.ЈОГУРТ ХУПТРИК ЈАГОДА 40

МКД 5.00

ОВОШ.ДЕСЕРТ ЗОТИС 150гр
ОВОШ.ДЕСЕРТ ЗОТИС 150гр

МКД 19.00

ОВОШЕН ДЕСЕРТ ЗОТИС 115гр
ОВОШЕН ДЕСЕРТ ЗОТИС 115гр

МКД 15.00

ОВОШЕН ДЕСЕРТ ЗОТИС 400гр
ОВОШЕН ДЕСЕРТ ЗОТИС 400гр

МКД 42.00

Попуст
ПУДИНГ ЕРМАН ГРАНД  ВАНИЛ.100г
ПУДИНГ ЕРМАН ГРАНД ВАНИЛ.100г

МКД 15.00 МКД 13.00 МКД 2.00

Попуст
ПУДИНГ ЕРМАН ДЕСЕРТ ЧОК.100гр
ПУДИНГ ЕРМАН ДЕСЕРТ ЧОК.100гр

МКД 15.00 МКД 13.00 МКД 2.00

ПУДИНГ ЕРМАН РОБИ 100гр
ПУДИНГ ЕРМАН РОБИ 100гр

МКД 25.00

ПУДИНГ ЗООТ КРЕМОРЕ ДАБЛ 200г
ПУДИНГ ЗООТ КРЕМОРЕ ДАБЛ 200г

МКД 44.00

Попуст
ПУДИНГ ЗОТИС ЧОКО&ВАНИЛА115гр
ПУДИНГ ЗОТИС ЧОКО&ВАНИЛА115гр

МКД 19.00 МКД 16.00 МКД 3.00

ПУДИНГ МОНТЕ 55г
ПУДИНГ МОНТЕ 55г

МКД 25.00

ПУДИНГ МОНТЕ ЧОКО МАКСИ 100г
ПУДИНГ МОНТЕ ЧОКО МАКСИ 100г

МКД 39.00

ПУДИНГ МОНТЕ ЧОКОЛАДО 150гр
ПУДИНГ МОНТЕ ЧОКОЛАДО 150гр

МКД 54.00

СУТЛИЈАШ ЗДРАВЈЕ 150гр
ЗДРАВЈЕ РАДОВО
СУТЛИЈАШ ЗДРАВЈЕ 150гр

МКД 20.00