Одбери Овошје категорија:

 

Страни:

1234
74 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
Agranela-суви сливи без семка
Agranela-суви сливи без семка

МКД 98.00

Agranela-Суви сливи без семка
Agranela-Суви сливи без семка

МКД 107.00

Agranela-суви сливи со семка
Agranela-суви сливи со семка

МКД 78.00

Ново
Попуст
Bako-Бразилски орев 100gr
Bako-Бразилски орев 100gr

МКД 125.00 МКД 115.00 МКД 10.00

Ново
Попуст
Bako-Горчливи семки кајсија
Bako-Горчливи семки кајсија

МКД 75.00 МКД 69.00 МКД 6.00

Bako-Свежа урма 600gr
Bako-Свежа урма 600gr

МКД 99.00

BAKO-Суви кајсии 200gr
BAKO-Суви кајсии 200gr

МКД 77.00

Ново
Попуст
Bako-Сушена аронија 100gr
Bako-Сушена аронија 100gr

МКД 75.00 МКД 69.00 МКД 6.00

BAKO-Урма со семка 200gr
BAKO-Урма со семка 200gr

МКД 33.00

Dariana-Бадем 250gr
Dariana-Бадем 250gr

МКД 222.00

Dariana-Лешник 250gr
Dariana-Лешник 250gr

МКД 235.00

Jumbo-Сончоглед лупен 100gr
Jumbo-Сончоглед лупен 100gr

МКД 30.00

Kibela-Сушена Брусница 100g
Kibela-Сушена Брусница 100g

МКД 38.00

Natura-Микс овошје и јатки 90g
Natura-Микс овошје и јатки 90g

МКД 75.00

ЈАБОЛКА АЈДАРЕ
ЈАБОЛКА АЈДАРЕ

МКД 35.00

ЈАБОЛКА ГРИН СМИТ
ЈАБОЛКА ГРИН СМИТ

МКД 109.00

АВОКАДО
АВОКАДО

МКД 275.00

АНАНАС
АНАНАС

МКД 109.00

АНАНАС СУШЕН ВИТАЛИЈА 100г
АНАНАС СУШЕН ВИТАЛИЈА 100г

МКД 40.00

БАДЕМ НЕПЕЧЕН РЕФ.
БАДЕМ НЕПЕЧЕН РЕФ.

МКД 680.00

 

Страни:

1234