ПЕРСИЛ

ПЕРСИЛ ГЕЛ СЕНЗИТИВ АЛОЕ 1л

МКД 359.00 МКД 299.00 МКД 60.00

додади


ПЕРСИЛ ГЕЛ СЕНЗИТИВ АЛОЕ
1литар
УНИВЕРЗАЛЕН КОНЦЕНТРИРАН ДЕТЕРГЕНТ ЗА МАПИНСКО И РАЧНО ПЕРЕЊЕ НА ШАРЕНИ АЛИШТА. СО МИРИСНА НОТА НА АЛОЕ ВЕРА.

Шифра: 22613

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: