ПЕРСИЛ

ПЕРСИЛ ГП КОМПАКТ 2кг

МКД 359.00 МКД 299.00 МКД 60.00

додади


УНИВЕРЗАЛЕН ДЕТЕРГЕНТ ЗА МАШИНСКО И РАЧНО ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТАТА. ГИ ОТСТРАНУВА ДАМКИ НА АЛИШТАТА И ГИ ПРАВИ МЕКИ И ЧИСТИ.

Шифра: 12171

Производот се продава на парче.



Сподели на социјалните мрежи: