ПЕРСИЛ

ПЕРСИЛ ЛАВАНДА КОМПАКТ 2кг

МКД 359.00 МКД 299.00 МКД 60.00

додади


УНИВЕРЗАЛЕН ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ НА СИТЕ ТИПОВИ НА АЛИШТА. СО МИРИСНА НОТА НА ЛАВАНДА.

Шифра: 27659

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: