Cekin

Cekin Griler-Пиле замрзнато

МКД 199.00 МКД 172.00 МКД 27.00

додади


Производот е достапен само за испорака во Скопје!
Cekin Griler- Пиле замрзнато во тацна1300 грама
Цена на 1 килограм е од 159,00 ден.

Шифра: 840

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: