Pulirapid

Pulirapid- Амонијак лаванда 1l

МКД 105.00 МКД 79.00 МКД 26.00

додади


Pulirapid- Амонијак лаванда
1литар
СРЕДСТВО ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ДОМОТ И ЧИСТЕЊЕ НА СЕКАКВИ ПОВРШИНИ ВРЗ БАЗА НА АМОЊАК СО МИРИС НА ЛАВАНДА.

Шифра: 14788

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: