Pulirapid

Pulirapid-ИНОКС ПУМПА 500ml

МКД 105.00

додади


Pulirapid-ИНОКС ПУМПА
500милилитри
СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ ПОВРШИНИ ОД НЕЧИСТОТИИ ОД НЕРГОСУВАЧКИ ЧЕЛИК, ЧИСТИ ПОЛИРА И ЗАШТИТУВА, ГИ РАСТВАРА НАСЛАГИТЕ ИД БИГОР И ИМ ГО ВРАЌА СЈАЈОТ НА ПОВРШИНИТЕ КАКО ДА СЕ НОВИ.

Шифра: 21665

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: