ПОЛНЕТИ БАБУРИ СО МЕСО

МКД 350.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Производот е достапен само за испорака во Скопје!
ПОЛНЕТИ БАБУРИ СО МЕСО

Шифра: 2596

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: