Одбери Паштети,месен нарезок категорија:

 

Страни:

12
24 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
ARGETA  - Паштета 95gr
Argeta
ARGETA - Паштета 95gr

МКД 51.00

ARGETA - Паштета 45gr
Argeta
ARGETA - Паштета 45gr

МКД 30.00

ARGETA JUNIOR - Паштета 45gr
Argeta
ARGETA JUNIOR - Паштета 45gr

МКД 30.00

ARGETA JUNIOR - Паштета 95gr
Argeta
ARGETA JUNIOR - Паштета 95gr

МКД 59.00

Попуст
LOVECKA - Паштета 100gr
LOVECKA - Паштета 100gr

МКД 23.00 МКД 21.00 МКД 2.00

PEKABETA - Сет паштета 2+1
PEKABETA - Сет паштета 2+1

МКД 69.00

PODRAVKA - Пашетета 95gr
PODRAVKA - Пашетета 95gr

МКД 27.00

PODRAVKA - Паштета 100gr
PODRAVKA - Паштета 100gr

МКД 36.00

VITALIA SOYA - Паштета 105gr
vitalija
VITALIA SOYA - Паштета 105gr

МКД 49.00

VITALIA SOYA - Паштета 105gr
vitalija
VITALIA SOYA - Паштета 105gr

МКД 49.00

VITALIA SOYA - Паштета 105gr
vitalija
VITALIA SOYA - Паштета 105gr

МКД 49.00

Yuhor-Јетрена паштета 150gr
Yuhor-Јетрена паштета 150gr

МКД 36.00

Yuhor-Пилешка паштета 150gr
Yuhor-Пилешка паштета 150gr

МКД 36.00

МЕСЕН НАРЕЗОК ПКБ 150гр
ПЕКАБЕСКО
МЕСЕН НАРЕЗОК ПКБ 150гр

МКД 42.00

МЕСЕН НАРЕЗОК ПОДРАВКА 150гр
ПОДРАВКА
МЕСЕН НАРЕЗОК ПОДРАВКА 150гр

МКД 60.00

МЕСЕН НАРЕЗОК ПОДРАВКА ГОВЕД.
ПОДРАВКА
МЕСЕН НАРЕЗОК ПОДРАВКА ГОВЕД.

МКД 60.00

ПАШТЕТА АРГЕТА ЈЕТРЕНА 95г
АРГЕТА
ПАШТЕТА АРГЕТА ЈЕТРЕНА 95г

МКД 46.00

ПАШТЕТА АРГЕТА ЈУНИОР 95г
АРГЕТА
ПАШТЕТА АРГЕТА ЈУНИОР 95г

МКД 46.00

ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШЈА 95гр
АРГЕТА
ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШЈА 95гр

МКД 40.00

ПАШТЕТА АРГЕТА МИСИРКИНА 95г
АРГЕТА
ПАШТЕТА АРГЕТА МИСИРКИНА 95г

МКД 46.00

 

Страни:

12