Пико Фер капки 15ml

МКД 360.00

додади


Пико Фер капки 15ml
PicoFer gocce 105ml
Единствени на пазарот ПИКО ФЕР- железо во облик на капки, наменет за доенчиња, со точно и лесно дозирање според телесна тежина.
С? повеќе бебиња и дечиња помлади од три години патат од анемија.
Во најголем број случаи анемијата кај децата не е опасна и лесно се лекува. Неправилната исхрана е главна причина за ова заболување, всушност, претставува недостаток на хемоглобин, пигмент во црвените крвни зрнца, чија основна функција е да пренесува кислород. Поради недоволното количество хемоглобин се создава помалку кислород во ткивата, што се одразува на нивната функција. Сепак, во најголем број случаи, болеста не е опасна и може многу лесно да се излекува, но и да се спречи благодарение на Пико фер капките, достапни за Вас и Вашите малечки.

Шифра: 44531

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: